187778 187778

Speed Stacks

1 030,-
Varenr: 8575
Speed stacking er en sport som innebærer å stable 12 spesialdesignede plastikkopper i spesifikke mønstre med 3 kopper, 6 kopper eller 10 kopper så fort som mulig. Hvem stabler rasket? Speed stacking er moro og engasjerende for alle. Populært til barn, ungdom, familier og skoler. Settet inneholder: 12 stk. blå kopper, Quick release stem (holder koppene sammen), Pro timer G5, StackMat G5 og oppbevaringsbag.
Antall: ():
-+
4 På lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Speed stacking er både en individuell sport og en lagsport. Kalles også for koppestabling. Speed stacking fremmer ikke bare en bedre fysisk form, men øker også konsentrasjonsevnen.


Fordeler

  • Øver øye-hånd koordinasjon og hurtighet
  • Engasjerer alle, uavhengig av alder og nivå.
  • Stimulerer hjernen slik at man kan bli bedre på aktiviteter der man bruker begge hender, som for eksempel spilling på musikkinstrumenter og idretter.

 

Speed Stacks koppene
Koppene til Speed Stacks har print/trykk av giftfritt blekk som er testet i samsvar med Europeisk Standard EN 71. Koppene er laget av polypropylen (PP) og kan derfor resirkuleres med annen plast.

 

Rengjøring
Vask koppene med mild såpe og vann, eventuelt tørk av med våtservietter. Vi anbefaler ikke bruk av antibac da dette kan misfarge koppene.

 

 

---
Tilbehør
Speed Stacks kopper 12 stk
Kjøp
Varenr: 8587
270,-
7
Alternativer
Speed Stacks jumbo 12 stk
Kjøp
1 858,-
2