LEDIGE STILLINGER

Vil du bli en del av de fine folka som jobber i Trigonor?

Vi er stadig på jakt etter flinke folk! Hvis vi ikke har noen stillinger utlyst, så kan du sende en åpen søknad til epost@trigonor.no.

Hvem er vi? Trigonor er en sammensveiset gjeng som brenner for at barn skal utvikle sin kreativitet og oppleve mestring i sin barnehage og/eller skolehverdag. Vi har alt et barn kan ønske seg fra perler til store lekeapparater. De voksne kan la kreativiteten blomstre med barna og tilrettelegge for god læring og mestring i trygge leke miljøer. 


LEDIG STILLING NÅ:

 

Vi søker dyktig montør/sykkelreparatør i Oslo

For å trives og lykkes i stillingen må du være en utadvendt, strukturert og positiv person som verken er redd for å besøke nye barnehager eller tilby mere trigonors produkter hos eksisterende kunder. Du skal planlegge dagen selv og sørge for å ha jobb til å gjennomføre og fylle opp dagene dine etter hvert.

Samtidig liker du å skru, montere og lære nye ting. Du skal jobbe på mange forskjellige steder og dagen blir derfor aldri like. Nødvendig opplæring, firmabil og verktøy/utstyr vil bli gitt.

Les mer>


Er du en god relasjonsbygger og syns det er lekende lett å skape god struktur?

Anbudsansvarlig for leker og forming

Vi søker deg som med et kaldt hode håndterer store mengder informasjon, og mange og tette tidsfrister, samtidig som du med et varmt og klokt hjerte får det beste ut av de du er avhengig av, for selv å kunne levere. Du evner å se hvilke detaljer som er avgjørende for det store bildet, er kreativ, løsningsorientert og utholdende for å få disse på plass. Du trenger ikke ha erfaring med offentlige anskaffelser, men du må være lærelysten. 

 

Hva innebærer dette ansvaret? Vi har mange samarbeidsavtaler i dag og vi tegner stadig nye avtaler. Vi søker stadig å bli bedre i det vi leverer i form av innhenting av markedsinformasjon, utarbeide konkurransedyktige og profesjonelle tilbud og implementere og drifte avtalene. 

Vi har levert produkter til hele Norge siden 1991, til barnehager, skoler, SFO, kommuner, borettslag, entreprenører etc. og det kan se ut til at vi har lyktes godt for nå er vi i sterk vekst. Dermed trenger vi enda en person med på laget! 

 

Hos oss vil du være en del av vårt team som jobber med anbud- og prosjektsalg. Her vil du ha stor mulighet for å lære, få gode kollegaer og være en del av et større miljø, hvor vi heier hverandre frem. 

Les mer >

 

 

 

 

Vi er stadig på jakt etter flinke folk, hold deg oppdatert på Trigonors nettsider. 


TRIGONOR AS er et norskeid familieselskap som ble etablert i 1991, og er i dag en av få totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og skolefritidsordninger. Som en liten, effektiv organisasjon kan vi enkelt omstille oss for å betjene kunder med behov i stadig endring. Vårt varespekter er bygget opp for å dekke det våre kunder til enhver tid trenger. I samarbeid med noen av markedets fremste leverandører, tilbyr TRIGONOR AS produkter av høyeste kvalitet.

 

• Forming • Læremidler • Leker og spill • Sykler • Møbler og inventar • Sport og motorikk • Lyddemping • Lekeplass • Park og utemiljø •