60738 60738

Olaf sikkerhetsgrind veggmontert

L90-146 x H71 cm

1 891,-
Varenr: 30075
Den veggmonterte BabyDan OLAF-sikkerhetsgrinden er perfekt når barnet begynner å krabbe og gå rundt for å utforske. Du kan åpne den brukervennlige sikkerhetsgrinden fra begge sider med bare én hånd, slik at du ikke trenger å sette fra deg barnet når du passerer grinden.
Antall: ():
-+
3 På lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Dørgitter Flex L90-146 cm, H71 cm

Farge: Hvit

 

Den veggmonterte BabyDan Olaf er et veldig fleksibelt system med så mange seksjoner du har bruk for til å tilpasse det til rom og behov. Derfor er sikkerhetsgrinden ideell til en bred og irregulær trapp, døråpning eller som romdeler. Du kan supplere med både små og store seksjoner som du kjøper separat. Du kan åpne den brukervennlige sikkerhetsgrinden fra begge sider med bare én hånd, slik at du ikke trenger å sette fra deg barnet når du passerer grinden.

Når grinden anvendes som peisgitter skal den alltid plasseres minst 75 cm fra varmekilden/ilden og minst 90 cm fra åpen ild. Fordi alle peiser/vedovner når forskjellige temperaturer, er plasseringen kun ment som en retningslinje. Test din egen enhet på maksimal varme før du plasserer grinden. Hvis grinden blir varm å berøre, skal den flyttes lenger vekk fra varmekilden enn den anbefalte minimumsavstanden
Hvis det ikke er mulig å overholde den anbefalte avstanden, kan det kjøpes ekstra seksjoner.