SØTE PAPIRENGLER

Disse søte papirenglene er perfkete som juletrepynt! Disse er enkle og lage, og ser mer komplisert ut enn det de egentlig er. Disse gir barna mestringsfølelse når de er hvor fint resultatet blir!

 

Dette trenger du:

Trekuler, papir og tråd etter ønske.

 

Slik gjør du:

 

1: Klipp

Finn frem papir og saks, og klipp en tykk remnse som skal bli englevingene.

 

 

 

2. Brett

Legg papirremsene på kortsiden og begynn å brett i “trekkspill” (annenhver gang frem og bak) helt til hele papirremsen er brettet til en smal stripe.

 

 

 

 

3. Tre inn snor

Lag et hull i midten av den brettede papirremsen som går tvers gjennom hele (bruk passer, kniv, nål eller et annet redskap som kan passe). Tre deretter snoren gjennom hullene, men pass på at du sitter igjen med en løkke på toppen. Denne skal fungere som oppheng.

 

 

 

Tre deretter trekulen over løkka og slå en knute på toppen.

 

 

4. Knyt

 

 

Knyt snoren på undersiden slik at alle delene holder seg på plass.

 

 

5. Lim

 

 

Ta lim på undersiden av papirremsen på begge sider av tråen. Klem de så sammen og hold de der i noen minutter til du er sikker på at de er limt ordentlig fast i hverandre.

 

 

FERDIG!

Når limet har tørket er papirengelene ferdig! Tegn på ansikt eller ha de enkle uten - det velger man selv. Disse blir alle glade for å få til jul, så la barnet lage flere av gangen.

 

 

 

Fakta:

Dette er en fin aktivitet for barn fra barneskolealder og oppover. De kan trenge hjelp til å stikke hull i papiret og tre tråden inn. Velg det papiret man ønsker selv. Man kan også feste på englehår og pynte den så mye eller lite man vi.

 

Tid:

Sett av 2 timer- eller hvor lenge barna har lyst til å holde på.


Materialer:

 

Trekuler
Velg
Fra 34,-
100+
Skinnsnor natur Ø2 mm
Kjøp
263,-
20+