279039 279039

Piks silikonkjegler

48 stk

310,-
Varenr: 1212

Silikonkjegler som kan brukes som et frittstående spill eller som et tillegg til Piks, for å lage enda mer fantastiske bygg. Med kjeglesettet jobber barna med finmotorikken og kreativiteten mens de har det gøy!
Antall: ():
-+
20+ På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Kjeglesettet, akkurat som Piks balansespill, er et kreativt spill. Barn oppdager teksturer, manipulerer kjegler og utvikler sine finmotoriske ferdigheter ved å lage alle typer figurer fra fantasien eller fra foreslåtte modeller!

 

Hvordan fungerer leken?

1 – Fritt spill. Den beste regelen er å ikke ha noen! Gi frie tøyler til fantasien . La barna til å oppdage farger, former og teksturer og kom i gang!

2 – Figurativt spill. Med kjeglesettet kan barna lage alt de vil: blomster, dyr, karakterer... Bruk de kreative kortene som modell, de er der for å hjelpe og veilede!

3 – Kombinert spill. For å lage og bygge større konstruksjoner kan du kombinere kjeglesettet med et Piks-sett! Det er laget av treplanker i forskjellige former og kjegler som barna kan lage endeløse konstruksjoner med. La det være opp til barna å fylle Piks-konstruksjonene med flere kjegler!

 

Inneholder 48 stk silikonkjegler (ikke-giftig)

Fra 3 år.

Alternativer
Konstruksjonsett 68 deler
Kjøp
389,-
8
Bygg en blomst
Kjøp
342,-
16
Piks balansespill 128 deler
Kjøp
2 286,-
20+