8023

Trillebår

L72 cm

666,-
Varenr: 6001

Solid og stabil trillebår med 2 gummihjul, som ikke tipper eller skrangler. Trillebåren kan bære opptil 50 kg, og gir stor lekeverdi og fysisk utvikling for barnet,  samtidig som den styrker balanse og koordinasjon. Med trillebåra er det mange muligheter til å hjelpe til med de praktiske oppgavene i hagen, når f.eks. løv, sand eller hageavfall skal kjøres.

Antall: ():
-+
10 På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Polyetenplast

Størrelse: L72 cm

Alder: Fra 2 år

 

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Alternativer
Trillebår L90 x B41 x H41 cm
Kjøp
1 585,-
8
Trillebår L56 cm
Kjøp
220,-
20+