8039 8039 8039

Sandformer og spader

6 deler

280,-
Varenr: 6114
Morsomme og kreative sandformer i plast.Med disse sandformene kan barnet bygge sin egen flotte borg eller det flotteste sandslott. Sandformene har stansede dører eller vinduer på sidene. Borg 4 stk., spader 2 stk.
Antall: ():
-+
20+ På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Polyetenplast

Størrelse: L21 x B12 x H14,5 cm (hele pakken)

Antall deler: 6

Alder: Fra 2 år

 

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Alternativer
Sandformer 12 stk
Kjøp
139,-
12
Sandform L12 cm, 1 stk
Kjøp
10,-
100+