185242 185242 185242

Blue Marine sand- og vannmølle sett

3 deler

315,-
Varenr: 6503
Sandmølle med vippemekanisme som vipper når den er lastet med sand eller vann, samt en slusemekanisme. Settet innholder sand- og vannmølle, spade og sandform. Lekene i serien Blue Marine fra Dantoy er laget av plast som kommer fra garn, trål og tau fra fiskeri og maritim industri.
Antall: ():
-+
12 På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Gjenvunnet plast

Antall deler: 3

Alder: Fra 2 år

NB! Farge kan avvike fra bilde, da det er resirkulerte materialer

 

På verdensbasis er det anslått at mer enn 12 millioner tonn plast havner i havet hvert år. 10 % av dette, det vil si 500 000 kg – 1 million tonn, er maritime redskaper som garn, liner og tau. Blue Marine Toys er en helt ny og spennende serie fra Dantioy med sand- og vannleker laget av plast som kommer fra garn, trål og tau fra fiskeri og maritim industri. Råvarene er testet i henhold til europeiske standarder og holder samme høye kvalitet som andre leker fra Dantoy. Produktene i Blue Marine-serien er ikke Svanemerket, på grunn av manglende sporbarhet tilbake til produsenten er dette foreløpig ikke mulig. Dette er er problem for resirkulerte materialer, til tross for den positive aspekten ved gjenvinning.

 

---

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Alternativer
Blue Marine sandsett L42 cm
Kjøp
168,-
15
Sandsiler 10 stk
Kjøp
20%
256,-
320,-
20+
Sandmølle H30 cm
Kjøp
135,-
20+
Blue Marine sand grabb L23 cm
Kjøp
51,-
20+
Vannkanne 1,5 l
Kjøp
89,-
100+