Bio stablebeger 7 deler Bio stablebeger 7 deler Bio stablebeger 7 deler Bio stablebeger 7 deler Bio stablebeger 7 deler

Bio stablebeger

7 deler

240,-
Varenr: 6530
Stablebeger med mønster på undersiden. Kan også brukes som sandformer. Laget av bioplast basert på sukkerrør og er 100 % resirkulerbart. Tåler frost.
Antall: ():
-+
20+ på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Bioplast laget av sukkerrør

Antall deler: 7

Alder: Fra 6 mnd.

 

Sukkerrør er et eksempel på en alternativ og fornybar avling som kan brukes som en ren energikilde og som et råmateriale for produksjon av flere produkter. Denne type plast er like holdbar og slitesterk som annen plast - BARE BEDRE FOR MILJØET!

 

Tenk deg å fortelle barna at lekene er laget av sukker!

 

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Alternativer
Edvin stablekuber 5 stk
Kjøp
520,-
2
Brio stableklovn
Kjøp
390,-
11
Bio sandsett 50 deler
Kjøp
30%
1 302,-
1 860,-
15
Stablebeger 9 deler
Kjøp
154,-
20+
Sandformer tall 26 stk
Kjøp
20%
172,-
215,-
20+