108984 108984 108984 108984 108984 108984 108984 108984

Osmo Genius Kit

1 700,-
Varenr: 5281
Osmo er et unikt pedagogisk spilltilbehør til iPad som låser opp endeløse muligheter!. Den avanserte teknologien i Osmo er basert på kunstig intelligens som forener fysisk og digital lek. Hele settet gjør det mulig for barna å utforske naturvitenskap, matte, kunst og mer. Osmo Genius Kit er kompatibel med iPad 2 og nyere, og leveres med fem interaktive spill for adaptiv læring: Numbers, Tangram, Newton, Words og Masterpiece.
Antall: ():
-+
1 på lager
Beskrivelse
Beskrivelse
Pakken inneholder:
  • Osmo Genius Kit spillsystem for iPad, inkludert base/stativ til ipad med reflektorspeil.
  • Number, Words, Tangram ogMasterpiece
  • 2 sett tallbrikker til Numbers-spillet
  • Treklosser til Tangram-spillet
  • Bokstavbrikker (to sett, ett blått og ett rødt) til Words-spillet

 

Numbers

Osmo Numbers gjør matematikk til en lek. Passer alle nivåer - fra å forklare hvordan et tall ser ut, til mer avansert multiplikasjon og addisjon. Flytt på fysiske brikker med prikker og siffer for å sette sammen tall og fullføre nivåer. Adder ved å legge til brikker, subtraher ved å fjerne brikker og multipliser ved å koble sammen brikker. Gjør deg klar til rask og intuitiv eksperimentering.

Tangram

Sett sammen treklosser til ulike former som matcher det du ser på skjermen. Lek med barnet ditt eller utfordre deg selv. Du går videre til mer avanserte nivåer hver gang du fullfører en oppgave og skjermen lyser opp. 

Newton

Vær kreativ og bruk gjenstander som en håndlaget kurv, bestemors briller, pappas nøkler eller andre ting rundt deg til å føre baller inn i ulike soner på skjermen.

Words

Bli den første av vennene dine som gjetter hvilket ord som er skjult på skjermen, og stav det ved å finne de riktige bokstavbrikkene. Et beslektet bilde gir et hint om hva det kan være. OBS: kun på engelsk.

Masterpiece

Bli bedre til å tegne med Masterpiece. Velg et bilde fra Kamerarull, et utvalgt galleri eller integrert nettsøk. Masterpiece gjør bildet om til enkle linjer du kan følge, slik at du kan skape et mesterverk. Deretter kan du dele den magiske videoen i tidsforløp med venner og familie.

 

Nyttige lenker: