12887 12887 12887 12887 12887 12887 12887

FATball aktivitetsspill

7 902,-
Varenr: 652264

FATball er et morsomt aktivitetsspill hvor man bruker hofter og skuldre til å forflytte ballen. Spillerne får derfor brukt kroppen på en annerledes måte, og trener både motorikk, bevegelse og balanse. Settet innholder: 2 stk. kjempeballer Ø100 cm, 2 stk. multitrenere komplett med 6 stk. multistenger. L160 cm, 4 stk. multi listeholdere og 4 stk. gummiføtter, 4 stk. markeringskjegler.

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (20 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Komplett sett bestående av 2 stk. kjempeballer Ø: 100 cm, trukket med mykt stoff. 2 stk. multitrenere komplett med 6 stk. multistenger. L: 160 cm, 4 stk. multi listeholdere og 4 stk. gummiføtter, vekt ca 3,4 kg. 4 stk. markeringskjegler. H: 30 cm i mykt kunststoff.

 

Detaljert informasjon

Formål: 
KETH GAME er et nytt og spennende spill som kan spilles av alle fra 9 år og oppover.  Ideen med spillet er å gi spillerne en opplevelse av å spille med kroppen. Man spiller med hoften og skulderen. Det medfører at deltakerne foretar seg andre kroppsbevegelser og dermed trenes motorikk, bevegelse og balanse. 
I spillet inngår også elementer som felleskap, taktikk, overblikk og ikke minst samarbeid. Alle kan være med. Man trenger ingen idrettsmessige forutsetninger for å delta. Alle spiller på like vilkår. Spillerne opplever høy intensitet og god trening, det kan være lurt med innbyttere. KETH GAME gir gode muligheter for spillutvikling.
Spillsted:
KETH GAME kan spilles innendørs i gymnastikksal/idrettshall eller utendørs på et gressområde.

Regler:

  • Man spiller med to baller, dermed er alle aktive.
  • Spilletiden er 2x10 minutter. (kan reguleres)
  • Man kan bytte spillere så ofte man vil.
  • Det laget med flest poeng etter 20 minutter vinner.
  • Målpinnene plasseres i sone 1 og 3. (2 målpinner i hver sone).
  • Spillerne avleverer ballen ved å spille med kroppen, primært skulder og hofte. Man har ikke lov til å spille ballen med fot, kne eller hånd. Det er tillat å føre ballen med kroppen.
  • Hvis en spiller, spiller ballen med fot, kne eller hånd får motstanderen ballen og setter i gang spillet i sone 2 (midtsonen).
  • Spillerne skal holde seg i sine soner.

Poeng:
Det scores 1 poeng hver gang den store ballen er i berøring med en målpinne. Ved scoring til et lag settes ballen i spill igjen i sone 2 (midtsonen).
Soner:
KETH GAME er inndelt i 3 soner, sone 1, 2 og 3.
Spillerne blir tildelt en sone som de skal spille i. DET ER VIKTIG AT DE BLIR I SIN SONE.
Sone 1/3:
I disse sonene er det plassert to målpinner som forsvarsspillerne skal forsvare. Det skal være en spiller mer på angrepslaget enn på forsvarslaget.
Sone 2:
I sone 2 er det ikke plassert målpinner. I denne sonen skal flest spillere fra begge lag oppholde seg. Det skal være like mange spillere på hvert lag i denne sonen. 
Spillere: 
8-24 personer, avhengig av hvor stort spillområdet er. Spillerne deles opp i to like store lag. En gymnastikksal er ideell til 12 spillere, 6 på hvert lag.