35%
104485

Discgolf klassesett

15 stk

1 700,-Kampanjepris
2 600,-Ordinær pris
Varenr: 10908
Disker til frisbeegolf er litt mindre og raskere enn vanlige frisbeer. En golfdisk flyter bedre enn en ordinær frisbee under varierende vindforhold og gjør det enklere å være mer presis. Klassesettet inneholder disker som er egnet til bruk på barne- og ungdomsskoler.
Antall: ():
-+
Ikke på lager (14 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse
En midrangedisk kan brukes til alle kast på en frisbeegolfbane og er den type disk vi anbefaler å bruke for å utvikle riktig teknikk og forståelse for frisbeegolf. Passer alle ferdighetsnivåer.

Disker til frisbeegolf er litt mindre og raskere enn vanlige frisbeer. En golfdisk flyter bedre enn en ordinær frisbee under varierende vindforhold og gjør det enklere å være mer presis. De er delt inn i tre hovedkategorier: Putter, midrange og driver.
Putter brukes når man er tett på kurven og presisjon er nøkkelen.

Midrange er som navnet foreslår, en mellomting mellom putter og driver. Dette er den vanligste frisbeen å spille med. Er man en nybegynner så er det lurt å starte med en midrangedisk og heller gå over til andre varianter etter hvert som man får mer erfaring med spillet.

Driver bruker man når man skal ha frisbeen til å gå langt og man ikke trenger like mye presisjonen som putteren gir.
Innenfor disse tre kategoriene er det store forskjeller på diskene, noen er laget for sterk vind og andre er laget for vindstille forhold. Når man spiller frisbeegolf er det lov å ta med seg så mange frisbeer man ønsker og bytte mellom hvert kast!

Innhold: 15 stk. midrangedisker
Farger: assorterte.
Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Sport og motorikk
Gruppe 2 Aktivitetsutstyr
Gruppe 3 Frisbee


Alternativer
Frisbee soft Ø21 cm, 6 stk
Kjøp
19%
290,-
360,-
Frisbee Ø25 cm
Kjøp
46,-
100+
Support