273125 273125 273125 273125

Shifu Orboot AR globus - vår verden

894,-
Varenr: 5464
Shifu Orboot er den første pedagogiske AR-jordgloben noensinne. Gjennom den medfølgende appen kan barna reise og utforske verden. STEM-basert læring - Læring fra seks ulike kategorier som inkluderer dyr, kulturer, kjøkken, oppfinnelser, kart og monumenter. Bredt utvalg av av inhold og funksjoner som gjør at den passer for barn i flere aldre, anbefales for barn mellom 4 og 10 år.
Antall: ():
-+
Utsolgt (12 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Shifu Orboot er den første pedagogiske AR-globusen noensinne og ble utviklet med Kickstarter som utgangspunkt. Globusen er utmerket for klasserom, hjemmeundervisning og foreldre som ønsker å lære barna om planeten vår gjennom interaktive opplevelser.

Ved hjelp av Orboot og den medfølgende appen kan barna reise og utforske gjennom visuell fortelling, musikk og stemmeinteraksjoner, samt quizer og utfordringer i appen. Orboot-appen som er tilgjengelig på 8 språk, inkludert svensk, norsk og dansk.

Globusen har et bredt utvalg av innhold, og produktet passer for barn i et bredt alderspenn.

 

STEM-basert læring - Læring innen de seks ulike kategoriene dyr, kultur, mat, oppfinnelser, kart og monumenter.

  • Opplev og utforsk over 400 underverk i 3D.
  • 1000+ utrolige fakta fra hele verden.
  • Utforsk 6 kategorier med en rekke interaktive læringspill. Kategoriene inkluderer: dyr, kulturer, mat, oppfinnelser, kart og monumenter.
  • Alder 4+
  • Viktige ferdigheter: geografi, miljøvitenskap, samfunnsvitenskap.

 

Denne interaktive AR-kloden er ditt barns magiske portal til å reise verden rundt. I motsetning til andre globuser på markedet ... Orboot har som mål å åpne verden for barn ved å tenne deres nysgjerrighet - Forbes.

Barnet mitt elsker denne interaktive AR-jordkloden. Han leker fortsatt med den etter 6 måneder. - Business Insider.

 

Enhetkompatibilitet:
iPad 5. generasjon og nyere, iPad Air alle modeller, iPad Pro alle modeller, iPad Mini 2 og nyere, iPhone 6 og nyere, Android-enhet med minst 3 GB RAM, Amazon Fire Tablets støttes ikke.

 

---