129313

Møkkalekser!

329,-
Varenr: 10000

I boka Møkkalekser! finner du en samling pedagogiske, psykologiske og praktiske grep som kan være til nytte for å håndtere leksetrøbbelet på en bedre måte. Forfatter Elin Natås jobber som privatlærer for barn som strever med skolen. Tipsene er basert på ting Elin ser går igjen når hun møter familier, og som mange – både voksne og barn – får aha-opplevelser av. Du får konkrete råd om hvordan du kan skape en bedre leksesituasjon, gi barnet flere aha-opplevelser og minske stresset slik at barnet forstår, mestrer og lærer lettere.

 

 

 

Antall: ():
-+
8 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Det er frustrerende å se at barna strever med lekser og læring, og enda mer frustrerende når vi ikke selv klarer å hjelpe. Dette fører ofte til krangling, relasjonen mellom foreldre og barn kan ødelegges, og barna føler seg dumme.

For å lette på denne situasjonen, må vi voksne vite hva vi skal gjøre. Denne boka er en førstehjelpskasse så du kan få inspirasjon til noen nye måter å hjelpe barnet på.

Elin var selv sterkt dyslektisk og hadde store lærevansker som barn, men fikk ikke hjelp. Hun fikk en sønn som strevde like mye, og i starten klarte heller ikke hun å hjelpe ham. Men sønnens vansker inspirerte henne til å finne løsninger. Hun utdannet seg til spesialpedagog, og nå har hun jobbet som privatlærer i over 25 år og hjulpet andres barn - med svært gode resultater. 

Boka er til alle som hjelper barn med læring på hjemmebane. Den har også gode tips til deg som har små barn du vil gi en god start, samt til barnehager, lærere og spesialpedagoger som vil ha flere konkrete tips de kan bruke med barna.

 

Forfatterne Elin Natås og Anne Lene Johnsen har tidligere gitt ut bøkene Hvordan fatte matte og Hvordan fatte norsk sammen.

 

 

«Gode svar til mange foreldre som har problem med barn som slit på skulen og med å gjere ‘møkkalekser’. Skulle ønske at alle foreldre hadde lese denne boka og brukt dei gode råda som blir gitt her. Lærarane skulle og ha lese boka.»

– Målfrid Følling Meier, mor og lærer

 

 

"BOMBE":

Ekstra tips til barnehager, lærere og deg med små barn.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Læremidler og Montessori
Gruppe 2 Bøker
Gruppe 3 Håndleding


Support