156811 156811

Mona Plus garderobehylle 2 rom

Aluminium metallic, B60 x D30 cm

3 084,-
Varenr: HT69006-T9
Hylle for oppbevaring av klær med 2 eller 3 rom. Ankerkroker i støpt aluminium, 2 stk per rom. Krokhylle i bokmelamin. Sideplater i massiv bøk. Hyllen leveres ferdigmontert, pulverlakkert i en av 7 standard farger eller med andre farger mot påslag.
Antall: ():
-+
Bestillingsvare (33 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Mona-garderobesystem garderobemøbler er utviklet med fokus på funksjon, fleksibilitet og høy kvalitet. Kombiner de ulike modulene som garderobehylle, skohylle, knagger m.m. og bygg opp en garderobe som passer deres miljø og behov. Systemet finnes som vegghengt og frittstående variant, og med ulike fargevalg. En fleksibel garderobe som passer i alle miljøer. 

 

Du finner tilhørende deler og spesialfarger under tilbehør.
Kontakt oss for å få hjelp til design og bestilling. 

 

Materiale: Stål/Bøk

Lakkfarger standard: Hvit blank RAL 9016, Littbus hvit blank RAL 9010, lysgrå matt RAL 7044, mellomgrå matt RAL 7039, grafittgrå matt RAL 7022, sort matt RAL 9005, aluminium metallic

Vedlikehold: Rengjøres enkelt med fuktig og ren klut

 

 

Vegghengt system
Vegsskinner kombineres med de ulike modulene. 2 skinner per startseksjon og bygges på med 1 per ny seksjon. For en fleksibel løsning monteres støttelister på veggen og kombineres med hengeskinner som kan flyttes sidelengs etter behov.

Frittstående system
Velg mellom L-stativ og T-stativ. Kombiner med mellomstag. Hjul kan også fåes som tilbehør.

 

 

Småordretillegg
NB! Ved bestilling av varer i Mona-serien, må samlet verdi av serien overstige 2000,- eks mva i din ordre. Dette for å unngå småordretillegg på kr 500,- eks mva.

Tilbehør
Alternativer