323475 323475 323475 323475 323475

Luna Interactive dance and play spot

Varenr: YYA3400

Luna Interaktiv danse- og lekestasjon et inkluderende lekeapparat som tilfører magi til ethvert rom. Dette interaktive spillestedet reagerer magisk på spillerne ved å oppdage deres bevegelser og reagere med lyd og musikk. Barn oppmuntres til å danse, leke og samarbeide i forskjellige spill, og hver gang man går inn på området, venter nye spill og utfordringer.

Antall: ():
-+
1 På lager
Beskrivelse
Beskrivelse
Den ultimate innelekeplassen

Luna er det nyeste innen interaktiv lekeplass. Ved hjelp av smart sensorteknologi skaper Luna tilgjengelige interaktive opplevelser som engasjerer alle aldre. Enten du ønsker å perfeksjonere danseferdighetene dine eller dykke inn i spennende matteutfordringer, åpner den opp for nye måter å leke sammen på. Luna bruker avansert sensorteknologi uten skjermer eller projektorer, slik at den kan brukes i ethvert rom, mørkt eller lyst.

 

Moro for alle aldre!

Luna er designet med et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for spillere å kaste seg rett inn i spillet. Når du går inn på området, oppdager Luna deg og velger automatisk et spill for deg, og involverer alle og holder dem aktive. Luna er ideell for gruppeleker, støtter ti eller flere spillere samtidig og bruker lyd for å skape en engasjerende og interaktiv spillopplevelse som fremmer sosial interaksjon. Luna tilbyr uendelig moro og spenning for spillere på alle ferdighetsnivåer og evner.

 

Avansert teknologi og bærekraftig design

Luna bruker sensorer ovenfra for å oppdage spillere. Bare trå inn i spillområdet, og Luna starter automatisk et spill, og tilbyr en magisk spillopplevelse.

 

Spillkategorier for variert lek

Luna tilbyr flere spill som er delt inn i fem forskjellige kategorier for å engasjere spillere på ulike nivåer og interesser:

  • "Hjerneøvelser" for å trene minne, problemløsning, og ferdigheter innen farger, tall og former.
  • "Fysisk aktivitet" for å bevege seg, trene og forbedre motoriske ferdigheter.
  • "Fantasi" for å være kreativ, leke og utforske uten regler eller begrensninger.
  • "Musikk" for å danse til ulike rytmer og lære om musikkstiler.
  • "Reaksjon" for å øve reflekser, multitasking og reaksjonshastighet.