Lekeplass og utemiljø

Det er mye å tenke på når det skal kjøpes nye lekeapparater. Hvilke lekeapparater dekker dine behov, hva med sikkerhets­soner, fallunderlag osv. Vi hjelper deg med å velge den løsningen som passer optimalt til dine ønsker, din økonomi og det areal som er tilgjengelig. Få et uforpliktende besøk av våre konsulenter og kom nærmere din beslutning.  Trigonor hjelper deg hele veien!

Ønsker du katalog?

Fyll ut skjema under og vi vil sende deg en katalog i posten. God lesing!

Husker

Husker kan både ha stor fart og gi vind i håret og sug i magen, men også tilby myke vuggebevegelser. Gode bevegelsesvaner bygges i barndommen. Når barn husker, stimuleres balansenerven, som er et lite sanseapparat i det indre øret. Balansenerven sender hele tiden signaler til hjernen om hodets stilling i forhold til kropp og tyngdekraft. På den måten utvikles barnets balanse og gir et godt fundament for den motoriske utviklingen. Foruten å utvikle barnets balanse, konsentrasjon og læringsevne, har motorisk lek også betydning for barnets psykiske og sosiale kompetanser.

Se alle våre husker >

Karuseller

Våre karuseller kan gjøre selv den tøffeste superhelt helt surrete i huet. Så det er bare å holde seg fast! En tur i karusellen eller på spinneren er det som må til hvis magen virkelig skal få seg en rundtur. Lekeredskaper med fart styrker både motorikk og balanse og har til alle tider vært bestselgere på lekeplassen. En sterk balansenerve er avgjørende for utviklingen av motoriske, men også mentale og faglige ferdigheter.

Se alle våre karuseller >

Balanse og klatring

Hold fast! Eller: Hold balansen! Snart er du over på andre siden! Om du må balansere eller klatre er det klart det er morsomt at det er et spenningsmoment om at du KAN falle eller miste grepet. Det er jo slik barna lærer! Nå er norske lekeplasser godt beskyttet mot alvorlig skader, men det gjør noe med konsentrasjonen når du vet du må holde deg ekstra godt fast. Det setter også premisset for styrke og utholdenhet hos alle barn.

Se alle våre produkter innen klatring og balanse >

Sklier

Den klassikse sklie, tunnelsklie eller terrengsklie, det mye moro å velge mellom! Skli ned, løp opp, skli ned, løp opp, skli ned, løp opp. Suse nedover, kjenne vinden blåser i håret i det man sklir med et bredt glis om munnen. Sklie er en aktivitet barna kan holde på med i det uendelige! La fantasien slippe løs! Sklier kan være med å lage mange morsomme leker for barna.

Se alle våre sklier >

 

Lekeapparater

Barn trenger en trygg og inspirerende lekeplass med lekeapparater av høy kvalitet, om det er i barnehagen, på skolen, i parken eller hjemme i hagen. Lekeapparatene vi leverer bidrar til at barna kan leke i et trygt lekemiljø hvor de får utviklet sine sosiale ferdigheter, utviklet sin kreativitet og selvfølgelig ha det moro!  

Se alle våre lekeapparater >

Parkmøbler

Det er lekeredskapene som er morsomst, men skal plassen være velfungerende og helt komplett må det mer til. Med bord og benker har man for eksempel et sted å spise matpakken – og dermed kan man kanskje lokke mor og far til å bli sittende litt lenger. Vårt parksortiment er utviklet i et moderne design som passer inn i ethvert bymiljø.

Se alle våre parkmøbler >