109629 109629 109629

LEGO® Education Rør

150 deler

2 890,-
Varenr: 45026
Med LEGO®DUPLO® Rør får barns fantasi fritt spillerom! Bygg morsomme strukturer med tunneler. Enkle å bygge! Tubes lar barna utforske på en engasjerende og lekende måte ved å bruke de unike rørelementene. Inneholder 150 ulike element (klosser, tunneler og tilbehør), 6 inspirasjonskort og komme-i-gang-kort med idéer.
Antall: ():
-+
11 på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Med LEGO® Education Rør kan barn utforske en verden av fantasidyr og andre kreative modeller – laget av rør! Ved hjelp av en fargerik samling av unike rørelementer, LEGO® DUPLO® klosser, kuler, dører og kurver samt seks inspirasjonskort kan barn lage en høne som legger egg, en drage, en liten larve som bæsjer, og mye annet. Med rørene utvikler barn ferdigheter som er viktige i dagens avanserte samfunn, for eksempel finmotorikk og evne til å løse problemer og å samarbeide. Samtidig får de en innføring i årsak og virkning, symmetri og 3D-gjenkjennelse. Dette morsomme settet til førskolebarn inkluderer også et Kom i gang-kort med fem enkle ideer, som inspirerer til morsom læring med rør.

 

LEGO®DUPLO® Rør inneholder:

  • 150 LEGO® DUPLO® elementer, inkludert fargerike rør, klosser, seks kuler, dører og kurver, gir utallige muligheter for leken læring og kreativ moro for førskolebarn. 
  • 6 inspirasjonskort som viser hvordan man bygger gøyale dyr, og et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer som gir en flott start på gøyale aktiviteter.

  Kom godt i gang med ideer til aktiviteter

 

https://education.lego.com/en-us/products/tubes-by-lego-education/45026#product

Alternativer
LEGO® Education Min XL Verden 480 deler
Kjøp
25%
3 920,-
5 220,-
3
TOLO kulebane
Kjøp
539,-
5