109628 109628 109628 109628

LEGO® Education Min XL Verden

480 deler

5 725,-
Varenr: 45028

Velkommen til LEGO® DUPLO® Min XL Verden - La barn oppdage verden rundt seg. Utvikler barnas selvtillit og viktige sosiale ferdigheter, som samarbeid, kommunikasjon, og forståelse for roller og ansvar. Settet inkluderer en byggeplate, åtte figurer, hjulbaser, vinduer, dører og en samling fargerike klosser.

Antall: ():
-+
3 På lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Min XL-verden hjelper barn å lære gjennom lek mens de utvikler sine sosiale ferdigheter og utdyper forståelse av verden rundt dem.

Utvikler barnas selvtillit og viktige sosiale ferdigheter, som samarbeid, kommunikasjon, og forståelse for roller og ansvar. 

 

Min XL verden inneholder:

  • 480 LEGO® DUPLO® klosser, inkludert en byggeplate, åtte figurer, hjulbaser, vinduer, dører og en samling fargerike klosser – alt som trengs for å sette i gang barnas fantasi. 
  • Leveres med et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer, ti tosidige inspirasjonskort med 20 modeller å bygge, og en online lærerveiledning med åtte standardtilpassede leksjoner for å gjennomføre inspirerende leksjoner.
  • Kan kombineres med andre LEGO® Education sett
  • Inneholder nok klosser til ti sett med LEGO® sine læringsaktiviteter med «Six Brick».

Virkelighetsnære rollespill

Barna jobber i grupper på 2–10, og bruker samlingen av 480 fargerike LEGO® DUPLO® klosser, figurer, hjulbaser, vinduer, dører og en byggeplate for å bygge hjemmet sitt, en restaurant, bussholdeplass, sykehus og brannstasjon. De vil også kunne bruke fantasien til å bygge fantasidyr og finne på morsomme historier helt selv. 

Med Min XL verden får du som er pedagog med alt du trenger for å gjennomføre inspirerende aktiviteter i barnehagen. I boksen finnes en rekke inspirasjonskort som hjelper deg med å komme i gang med utallige aktiviteter. Det finnes også en plan på nettet, med åtte standardjusterte leksjoner, tilgjengelig på LEGO Education sin hjemmeside.

 

https://education.lego.com/en-us/products/my-xl-world-by-lego-education/45028#product
Tilbehør
Plastkasse med lokk B50 x D39 x H41 cm
Kjøp
Varenr: 2601
370,-
20+
Lekekasse B36 x D36 x H25 cm
Velg
Varenr: 135150
Fra 190,-
100+
Alternativer