109632 109632 109632

LEGO® Education Dyr

91 deler

2 160,-Kampanjepris
2 880,-Ordinær pris
Varenr: 45029

Introduser barn for det magiske dyreriket! Ett sett med både ville dyr, husdyr og kjæledyr. 40 dyr + tilbehørselementer. 4 inspirasjonskort + idékort følger med.

Antall: ():
-+
12 på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Settet er den perfekte måten å la barnehagebarn utforske den fantastiske dyreverden på. Dette settet kommer med 91 LEGO DUPLO® elementer, inkludert 40 ville dyr, husdyr og kjæledyr, pluss fire tosidige inspirasjonskort som viser åtte forskjellige habitater, for å hjelpe barn å lære hva dyr trenger for å overleve og hvor forskjellige de er.

Et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer er også inkludert for å fremme barnas ferdigheter for det 21. århundre, som sosial og emosjonell utvikling og tidlig matematiske kunnskaper, i et trygt og lekende læringsmiljø.

 

LEGO® Education Dyr  inneholder:

  • 91 LEGO® DUPLO® elementer, inkludert en samling av 40 ville dyr, husdyr og kjæledyr, for eksempel en elefant, isbjørn, hval og fisk. 
  • Fire tosidige inspirasjonskort med åtte forskjellige dyrehabitater, som savanne, skog og undervannsverden, for å hjelpe barn å forstå hvor dyrene lever, hva de trenger for å overleve, og hvordan de skiller seg fra hverandre. 
  • Kom i gang-kort med fem ideer for morsomme læringsaktiviteter introduserer barn for dyr og deres habitater. Samtidig som de diskuterer hvordan de tar vare på dem, blir de introdusert for tidlig matematikk, sortering, kategorisering og mer. 

Læringsfokus:

  • Fremmer essensielle ferdigheter, som sosial og emosjonell utvikling, og hjelper barnehagebarn å forstå relasjoner. 
  • Et flott supplement til andre løsninger for Early Learning, for eksempel settet 45028 Min XL-verden. 
  • Inspirer barn til å utforske verden med åtte dyrehabitater – savanne, skog, jungel, Arktis, verden under vann, kjæledyr, gårder og asiatisk skog 

 

https://education.lego.com/en-us/products/animals-by-lego-education/45029#product
Alternativer
LEGO® Education Min XL Verden 480 deler
Kjøp
25%
3 920,-
5 220,-
3
Biobuddi byggesett ville dyr 240 deler
Kjøp
40%
1 115,-
1 859,-
4