295571 295571

Tuva Rest benk med rygg

B158 x H44 cm

18 900,-
Varenr: 2754531

Den ultimate hvilestillingen i en typisk parkbenk. Laget av norsk saktevoksende furu, understell av varmgalvanisert stål. Møblene er tilpasset nordisk klima og har en livstidgaranti mot rust.

 

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Tuva Rest er utemøbler som gir en komfortabel og utsøkt sittestilling. Med enkle muligheter for forankring er møblene også sikre i alle miljøer. Møblene er produsert i Norge og tåler alle typer vær.

 

 

Materiale: Norsk vannfast limtre i furu, stålunderstell

 

Norsk furu - levende farger

Over tid vil treverket blekes av vær og vind, fra en grønnlig brun farge til at treverket over tid vil gråne. Alt treverk er avrundet i kantene for fine og naturlige overganger. Dette eliminerer sjansene for å sette fast og ødelegge klær eller lignende.

 

Stål - varmgalvanisert

Alle stålunderstell varmgalvaniseres i korrosjonsklasse C5 for lang levetid. Egnet for svært korrosive miljø med høy fuktighet og aggressiv atmosfære. Alle understell lakkeres standard i Jotun Sahara Collection i RAL 7021, en svært slitesterk og Svanemerket miljølakk med fin struktur. Kan fåes i andra farger mot pristillegg. Kontakt oss for fargekart og informasjon.

 

Mål: B158 x H80 cm, sittehøyde 44 cm, sittedybde 41 cm

Vekt: 44 kg

 

Vedlikehold: Rengjøring av overflater gjøres enkelt med at produktet spyles med en hageslange under lavt trykk for å fjerne løse materialer. Det som eventuelt måtte sitte fast børstes lett løst for deretter å spyles vekk med vann. OBS! Ikke bruk fettløsende midler på overflatene, da dette vil løse opp oljen i treverket. Ofte vil vann være tilstrekkelig, men dersom det er behov for å bruke såpe, bruk en mild husvask.

 

 

 

 

 

 

Alternativer