Maxi stellebord

90 cm

47 897,-
(Ekskl. mva.)
Varenr: 134547

Praktiskt og lekkert! Alt nødvendig utstyr er innen rekkevidde under stellet, uten at barnet må flyttes fra stellebordet. En trinnløs og elektrisk høyderegulering på 60 cm, fra 40-100 cm uten madrass, gjør at et aktivt barn kan gå opp på stellebordet selv, og gir gode arbeidsstillinger for både lave og høye hjelpere. Velg mellom 2 størrelser, hvor det ene er med vask og det andre uten.

Størrelse
90 cm
90 cm
130 cm
130 cm
-+
Antall
Bestillingsvare (24 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Stellebord Maxi 2 gjør stell av småbarn enkelt, praktisk og til en god opplevelse for alle.

 

Stellebordet er veggmontert, ved at en kompakt løfteenhet skrus fast på veggen. Løftemekanismen og elektronikken skjules bak et heldekkende deksel. Betjeningspanelet er plassert på toppen av løfteenheten, utenfor umiddelbar rekkevidde for barn som vil leke med eller på stellebordet uten tilsyn. Betjenes enkelt med betjeningspanelet, med en knapp for opp og en for ned.

 

Lett å rengjøre og med god plass for mobil personløfter under stellebordet, idet det ikke er ben å ta hensyn til. Bleier o.l. kan plasseres i trådkurver under stellebordet, og en klut kan eventuelt skylles i vasken.

To trådkurver og sikkerhetsstopp er inkludert. Stellebordet med vask leveres også inkludert blandebatteri med temperaturbegrenser og fleksible slanger for vann og avløp.

 

Kan leveres med tilbehør som en 4 cm høy vanntett, sklisikker, lysegrå madrass som er lett å rengjøre, berøringsfritt blandebatteri,  blandebatteri med uttrekkbart dusjhode og en tre trinns trapp. Kontakte oss for tilbud.

 

Størrelse: L90/130 cm x B60/B80 x H40-100 cm.

Farge: hvit.

Maks. brukervekt: 75 kg.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.