228399 228399

Luna pedagogstol sort

H33-45 cm

5 129,-
Varenr: 77001

Stol med praktisk og komfortabelt sete og ryggstøtte, polstret med kaldskum. Trekk av kunstskinn, 600 mm plastunderstell, lettgående hjul, og justerbart sete og rygg. Finnes i flere fargevalg; sort, grønn, lys grå, og mørk blå.

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (14 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Lærerstol med praktisk og komfortabelt sete og ryggstøtte, polstret med kaldskum og dekket med kunstskinn, som er veldig lett å rengjøre.

600 mm plastunderstell, lettgående hjul og ECON SYNKRON-mekanismen, slik at du raskt og enkelt kan justere vinkelen på sete og ryggstøtte samtidig ved hjelp av ett håndtak. Setehøyden justeres også enkelt ved hjelp av et håndtak.

 

Materiale: Kunstskinnet er laget av polyuretan (PU) og er Oeko-Tex sertifisert. Det kjennetegnes av utmerket slitestyrke på over 100 000 martindale, høy lysbestandighet, høy pusteevne, er enkelt å rengjøre, og gir god sittekomfort. 100 % fritt fra PVC og ftalater. 

Ryggjustering: 12° fremover og 11° bakover.

Sete: 44 x 44 cm

Ryggstøtte: 37 x 33 cm

Setejustering: 6° fremover og 2° bakover.

Setehøyde lav kontorgasspatron: 33-44 cm

Vedlikehold: Overflaten kan enkelt rengjøres og desinfiseres med nesten alle typer rengjøringsmidler. Følg instruksjonene fra produsenten av desinfeksjonsmidlet. Vask aldri kunslæret med løsemidler. Vanlig rengjøring med lunkent vann og en klut er tilstrekkelig.

 

 

 

Se den i ditt rom

Med denne QR-koden får du muligheten til å visualisere stolen din i dine egne omgivelser. Skann den med mobiltelefonen eller nettbrettet og la modellen plasseres i den virkelige verden.

 

Fungerer ikke optimalt i Microsoft Internet Explorer. Vi anbefaler at du bruker en annen nettleser. For eksempel Chrome eller Firefox.