228775 228775

PAS pedagogstol

H54-73 cm

9 173,-
Varenr: 77034

PAS-stolen får deg til å sitte riktig og bruke kroppen riktig. Stolen er utviklet med fokus på kroppens anatomi og funksjoner, og lar deg også sitte bak og frem og bruke den smale ryggstøtten som støtte for brystet og magen. Det avlaster kroppen og bidrar til å aktivere magemuskulaturen, indre lår og rumpa og du får naturlig bevegelse i hofteleddet slik at ryggraden kommer i balanse. Stolen er polstret med kaldskum og dekket med kunstskinn.

Antall: ():
-+
1 På lager
Beskrivelse
Beskrivelse

PAS stolen får deg til å sitte riktig og bruke kroppen riktig. Stolen er utviklet med fokus på kroppens anatomi og funksjoner. En riktig sittestilling hjelper deg gjennom en lang arbeidsdag. Stolen lar deg også sitte opp ned og bruke den smale ryggstøtten som støtte for brystet og magen. Det avlaster kroppen og bidrar til å aktivere magemuskulaturen, indre lår og rumpa og du får naturlig bevegelse i hofteleddet slik at ryggraden kommer i balanse.

 

Materiale: Polstret med kaldskum. Kunstlær laget av PU, som er enkelt å holde rent. Oeko-Tex sertifisert. Slistyrke 100 000 Martindale.

Diamter: Ø61 cm

Sete: Ø36 cm

Ryggstøtte: 27 x 23 cm

Understell: Ø61 cm