191677 191677 191677

Rubens Baby følelsebok

146,-
Varenr: 7439

Bildebok med nydelige illustrationer av Rubens Baby-barn i ulike situasjoner hvor de uttrykker ulike følelser. God utgangspunkt for å snakke med barna om følelser.

 

Antall: ():
-+
7 På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Rollelek er avgjørende for å hjelpe barn med å utvikle kreativitet, styrke fantasien, styrke problemløsningsevner og forstå hendelser mer logisk. Rubens Babydukker, dukkeklær og støttende dukketilbehør er utviklet for å inspirere lærere,fagfolk og foreldre til å lære barn å tenke stegvis, være bevisst på egen kropp og å utvikle emosjonell intelligens gjennom rollespill.

Vi tror på å hjelpe barn til å bli trygge og medfølende individer. Dette er grunnen til at hvert Rubens Barn-produkt er utviklet for å øke kreativitet og empati, samt selvfølelse gjennom lek.

 

 

En unikk venn

Rubens Babydukker fra Rubens Barn er de eneste myke anatomisk riktige dukkene i verden. Det tar mer enn 100 forskjellige trinn å lage en Rubens Barn-dukke for hånd. Ansiktene til dukkene er skulpturert i mykt stoff for et emosjonelt og realistisk utseende. Øynene er viktige. De er broderte og er det som gir dukkene liv, og i kombinasjon med de varme smilene, blir dukken en uimotståelig venn!

 

Utviklende

Lekesekvenser, kroppsbevissthet og emosjonell intelligens er tre grunnleggende byggesteiner i et barns utvikling, og som forberedelse til å begynne på skolen. Rubens babydukker og dukketilbehør er utviklet sammen med eksperter for å forberede barn sosialt og følelsesmessig til skolestart ved å la dem øve på de ovennevnte ferdighetene.

 

Bærekraftige materialer

Rubens Barn har stort fokus på materialene slik at dukken skal være like snill med jorden som barnet. Dukkens hud er laget av 100 %
organisk bomull sertifisert av Organic Content Standard (OCS) og har 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfiberfyll. Alle dukker kan maskinvaskes ved 30 °C og tørkes i tørketrommel ved svak varme. Klær til Rubens Baby er laget av økologiske materialer og er Gots-sertifisert. Klær anbefales og vaske for hånd.

 

 

 

 

---

 

Rubens Baby - Leke, lære og utvikle

Rubens Baby har blitt utviklet i samarbeid med eksperter for å hjelpe barn med å utvikle språkkunnskaper, lære om kroppen og gi uttrykk for følelser gjennom lek. Mens de lærer seg disse ferdighetene, passer barna på Baby, hjelper Baby til å bli frisk og lærer å forstå hva Baby føler, mens de samtidig utvikler et forhold til sin nye bestevenn.

Les mer>>

Alternativer
Rubens Baby ansiktsuttrykk
Kjøp
458,-
5
Rubens Baby følelseterning
Kjøp
338,-
12