128037

Viking Challenge Foot Twister

4-6 år

3 296,-
Varenr: 62000

Foot Twister er et annerledes kjøretøy. Dette er en gokart-inspirert sykkel som styres med fotbevegelser og hender. L72 x B45 x H33 cm. Sittehøyde 33 cm. Vekt 6,5 kg.

 

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Viking Challenge - en ny favoritt på uteplassen

Viking Challenge er Winthers serie med spesialsykler og leker for barnehager, skoler og lekeplasser. Disse kombinerer sikkerhet og holdbarhet med stor lekeverdi, og gir barna andre utfordringer enn de vanlige syklene. De blir fort favoritter på uteplassen, så for å unngå lange køer av barn som venter på sin tur, anbefaler vi at du kjøper mer enn én.

 

Produktinfo

  • Anatomisk sete
  • Sterke pulverlakkerte stålrør
  • Kraftig kulelager
  • Forsterket front for å unngå slitasje
  • Kjører best på harde overflater, unngå gress eller grus

 

Sikkerhet og kvalitet
Winther er dansk design bygget med omsorg, der sikkerhet og kvalitet alltid settes først. En Winther-sykkel er et kvalitetsprodukt som involverer både ny teknologi og gammeldags håndverk. Med moderne produksjonsteknologi blir prisen rimeligere, men sikrer samtidig robuste og sikre sykler. Sveiseroboter sørger for jevn sveisekvalitet og holdbare rammer, og pulverlakken er sterk og rustbestandig.



Erfaring og ekspertise
Winther har svært erfarne og dyktige håndverkere som kompletterer den moderne teknologien perfekt, og gir den oppmerksomheten til detaljer som er nødvendig for å opprettholde produksjonskvaliteten. Selv de minste detaljene i hvert produkt blir studert for å sikre at syklene er ergonomisk korrekte, uten skarpe kanter.



Lang levetid
Winthers fokus er å utvikle sykler som har lang livssyklus. I barnehager og på skoler sjekker mange barn inn og ut hvert år, men Winther-sykler fortsetter å gi lekeglede år etter år. Syklene er laget av de beste materialene og riktig håndverk legges inn i alle ledd. Winther tilbyr også reservedeler for hele sortimentet, noe som forlenger syklenes levetid. Viking Challenge sykler har 3 års garanti på ramme og gaffel.

Tilbehør
Circleline håndtak Ø26 cm 2 stk
Kjøp
Varenr: 950403
113,-
17
Alternativer
Viking FunCart 4-7 år
Kjøp
25%
4 800,-
6 400,-
Rabo Circle-Cart 4-10 år
Kjøp
4 944,-