349886 349886 349886 349886 349886

Yogastener

27 stk

779,-
Varenr: 6082
De totalt 27 yogasteinene - asanas og solhilsener - inviterer barn fra 4 år og oppover til avslappende yogaøvelser. Bruk øvelsene til å gi barna verdifulle bevegelsesimpulser, oppmerksomhet, avspenning og konsentrasjon innimellom, i treningspauser eller under kroppsøvingstimer. Alle yogastillinger støtter den naturlige trangen til å bevege seg hos førskole- og grunnskolebarn. Illustrasjonene på steinene er enkle å forstå og enkle å kopiere.
Antall: ():
-+
Utsolgt (34 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse
Avhengig av tid og gruppestørrelse kan yogastillingene utføres individuelt eller i kombinasjon som en flytende bevegelse. Bruk for eksempel den medfølgende linposen med alle småsteinene til din neste barneyogaøkt. Barn plukker ut en eller flere småstein og gjør deretter øvelsen. På denne måten kan yogaens ulike stillinger innlemmes i hverdagen på en kreativ og leken måte. 11 av de 27 yogasteinene viser posisjonene til solhilsenen (surya namaskar).

Hvordan skal øvelsene utføres?

Først velges en øvelse eller en hel asana settes sammen. Nå står hvert barn avslappet på matten og konsentrerer seg om de valgte yogastillingene. Målrettet bruk av puste: Øynene er lukket. Pust nå dypt inn gjennom nesen inn i magen 5 ganger og pust sakte ut igjen. Åpne øynene igjen og konsentrer deg nå om å ta den første posisjonen. Dette holdes i 5 åndedrag. Øynene lukkes igjen og ytterligere 5 dype åndedrag tas. Til slutt ristes kroppen ut.

Vårt tips:

Spesielt yngre barn kan internalisere øvelsene og asanaene bedre hvis du for eksempel inkluderer historier og fantasi- og drømmereiser i yogatimene dine. Historiene bidrar også til avspenning og oppleves enda mer intensivt gjennom de ulike bevegelsessekvensene. Ritualer og sanger åpner yogaens verden for barn på en leken måte. Visuelle beskrivelser av yogastillingene inspirerer også barnas fantasi: de forvandles fra et tre som er solid forankret i bakken til en lett og mild sommerfugl.

Inneholder: Linposer og 27 yoga posisjoner

For orientering viser de trykte prikkene hvordan rullesteinen må holdes.


 

Alternativer