227151 227151 227151

Balansepakke

9 deler

3 285,-Kampanjepris
4 380,-Ordinær pris
Varenr: 8810

Pakke med ulike produkter for balanseaktiviteter. Innholder: 6 stk balansesteiner, 1 stk. roller, 1 stk. robo board, og 1 stk. balansepute.

Antall: ():
-+
1 På lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Robo board rotasjonsbrett

Balansebrettet Robo hjelper barna å trene motorikk, muskelkoordinasjon og kroppsbeherskelse, samtidig som det gir en forståelse av kroppens påvirkning på ytre elementer. Balansebrettet flytter seg enkelt ved hjelp av barnets vekt fra side til side. Når barnet bruker muskelkraft og rotasjon vil brettet kunne flytte seg 360 grader. En trent bruker vil kunne spinne og gjøre triks med brettet. Et kult design og mange bruksområder appellerer til barn i alle aldre. Maksvekt: 75 kg.

 

Junior balansesteiner

Perfekte for å utvikle barnas balanse. Kan brukes hver for seg eller i gruppeøvelser. 6 stk halvkuler.

 

Balansepute

Disco Sport-puten er perfekt for trening av balanse, koordinasjon og rehabiliteringsøvelser. Den ene siden er dekket med myke, sensoriske knotter som gir en deilig massasjeeffekt. Blås opp puten til ønsket stabilitetsnivå. Ø55 cm. Maksvekt: 120 kg.

 

Balanse-roller

Et rullende hjul som trener balansen, og gir en morsom motorisk utfordring for både barn og voksne. Barn kan trene på å holde balansen og eldre kan prøve å rulle seg frem uten å falle av. Kan brukes både ute og inne. L35,5 cm. Maksvekt: 100 kg.