314315

Scooter lyseblå

L60 x H37 cm

1 019,-
Varenr: 3179
Sparkebil med 3 hjul. Beregnet for barn fra 2 år der en sparker seg fram. Sykkelen har gummihjul (stillegående). Maksvekt 50 kg.
Antall: ():
-+
20+ På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Polyetenplast

Størrelse: L60 x B39 x H37 cm, sittehøyde 26 cm

Alder: Fra 2 år

Tåler en vekt av 50 kg

 

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Alternativer