8029

Bulldozer

L32 cm

216,-
Varenr: 6018
Den perfekte kombinasjonen av en spade og et kjøretøy med morsomme ansiktsuttrykk. Buldozeren har et solid, rundt håndtak slik at den enkelt kan kjøres og graves med i sandkassen eller på stranda.
Antall: ():
-+
Kvantumsrabatt!Volymrabatt!Määräalennus!
16 På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Polyetenplast

Størrelse: L31 x B24,5 x H16,5 cm

Alder: Fra 2 år

 

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Alternativer
Traktor L133 x B110 x H120 cm
Kjøp
67 980,-
Traktor L32 cm
Velg
291,-
20+