Bio servise 79 deler Bio servise 79 deler

Bio servise

79 deler

593,-Kampanjepris
869,-Ordinær pris
Varenr: 6043
Komplett servise med tallerkener, bestikk, krus, kaffekopper, 2 gryter, 2 kanner, skåler, kjøkkenutstyr m.m. 100 % resirkulerbart.
Antall: ():
-+
7 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Bioplast laget av sukkerrør

Antall deler: 79

Alder: Fra 2 år

 

Sukkerrør er et eksempel på en alternativ og fornybar avling som kan brukes som en ren energikilde og som et råmateriale for produksjon av flere produkter. Denne type plast er like holdbar og slitesterk som annen plast - BARE BEDRE FOR MILJØET!

 

Tenk deg å fortelle barna at lekene er laget av sukker!

 

 

Dantoy har utviklet og produsert kvalitetsleker i Danmark i over 50 år. Dette gjør Dantoy til en av Nordens største produsenter av plastleker. Høy lekeverdi, sikkerhet for barn og holdbare produkter er bare noe av det som kjennetegner Dantoy. 

 

Tryg lek

Alle Dantoy produkter er trygge, og de fleste av produktene er svanemerkede. De er også fri av ftalater, parfyme stoffer (allergener), aromatiske løsningsmidler (skadelige), PVC, bly, kadmium, kvikksølv og organiske tinnforbindelser (både helse- og miljøfarer).

 

Kvalitet som gir glede i mange år

Produkter fra Dantoy er svært slitesterke, og kan dermed brukes igjen og igjen i sandkassen, i barnehagen, i hagen eller på lekeplassen. Lekene er også frostsikre og tåler livet utendørs i all slags vær. Skuffer og spader er produsert i både hard og myk plast hvilket gjør de nesten umulige å bryte. Alle produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler å vaske leker med klistremerker for hånd.

 

Les mer om Dantoy>>

Tilbehør
Alternativer