108988 108988 108988 108988 108988 108988

Osmo klassesett

6 stasjoner

13 659,-
Varenr: 5282
Med dette kan elevene jobbe på 6 stasjoner samtidig med koding og andre oppgaver. Pakken inneholder totalt 6 baser, og passer til 6-15 barn i grupper på 1-3 barn per base. pakken inneholder: 3 stk Genuis Kit, 3 stk Coding Awbie, 3 stk Coding Jam, 3 stk iPad base med reflektor (det følger også med 3 baser i Genius Kit - totalt 6 stasjoner).
Antall: ():
-+
Utsolgt (14 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse
Pakken inneholder:
  • 3 stk Genuis Kit
  • 3 stk Coding Awbie
  • 3 stk Coding Jam
  • 3 stk iPad base med reflektor (det følger også med 3 baser i Genius Kit - totalt 6 stasjoner)

 

Numbers

Osmo Numbers gjør matematikk til en lek. Passer alle nivåer - fra å forklare hvordan et tall ser ut, til mer avansert multiplikasjon og addisjon. Flytt på fysiske brikker med prikker og siffer for å sette sammen tall og fullføre nivåer. Adder ved å legge til brikker, subtraher ved å fjerne brikker og multipliser ved å koble sammen brikker. Gjør deg klar til rask og intuitiv eksperimentering.

Tangram

Sett sammen treklosser til ulike former som matcher det du ser på skjermen. Lek med barnet ditt eller utfordre deg selv. Du går videre til mer avanserte nivåer hver gang du fullfører en oppgave og skjermen lyser opp. 

Newton

Vær kreativ og bruk gjenstander som en håndlaget kurv, bestemors briller, pappas nøkler eller andre ting rundt deg til å føre baller inn i ulike soner på skjermen.

Words

Bli den første av vennene dine som gjetter hvilket ord som er skjult på skjermen, og stav det ved å finne de riktige bokstavbrikkene. Et beslektet bilde gir et hint om hva det kan være. OBS: kun på engelsk.

Masterpiece

Bli bedre til å tegne med Masterpiece. Velg et bilde fra Kamerarull, et utvalgt galleri eller integrert nettsøk. Masterpiece gjør bildet om til enkle linjer du kan følge, slik at du kan skape et mesterverk. Deretter kan du dele den magiske videoen i tidsforløp med venner og familie.

Coding Awbie
Ta del i skogseventyret sammen med Awbie, et sjarmerende lite spøkelse som elsker jordbær. Gjennom interaktiv lek og fysiske kodebrikker kan barna lære seg koding - helt uten at de tenker over det selv!

Coding Jam
Passer perfekt for den musikalske eller rytmiske! Lag egenkomponerte sanger og rytmer etter eget ønske. Lær sammenhengen mellom kommando og utfall, og bli en problemløser gjennom musikk.

 

Nyttige lenker:

Alternativer