331736

Flanohistorie Albert og soldatpapaen

290,-
Varenr: 1176
Albert sin nye venn heter Hamdi og har en far som har vært soldat. I en ekte krig, i hans forrige land. Men hvordan er egentlig en ekte krig? En viktig og lærerik bildebok som tar opp mange emner å samtale om. Om krig, frykt, vennskap og ulike kulturer.
Antall: ():
-+
3 På lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Nå er Alfons seks år. Hans nye venn heter Hamdi og er kjempegod til å spille fotball. Hamdi har en fantastisk pappa. Han trener fotball med barna i nabolaget og har bygd en ekte fotballmål. Hamdis pappa har vært soldat. I en ekte krig, i hans forrige land. Alfons og Hamdi leker ofte krig og ser krig overalt, hele tiden. På dataspill, film, TV. Men hvordan er egentlig en ekte krig? Hamdis pappa vil ikke snakke om det, det er for skummelt. Men en ting han opplevde under et bombeangrep vil han likevel gjerne fortelle om. Det handler om en liten maur som ikke ville gi seg ...

 

  • En viktig og lærerik flanellografsaga i disse tider som tar opp mange emner å samtale om. Om krig, frykt, vennskap og ulike kulturer.
  • Inneholder 2 A3-ark trykt på slitesterkt materiale med flanellografkartong på baksiden, enkelt å klippe ut og feste direkte på flanellografbrettet. Ferdig og klart!
  • Tekstfolder følger med til flanellografbildene som er store og tydelige. De ferdigtrykte flanellografbildene fester seg lett på et flanellografbrett.
  • Bra miljøvalg! CE-merket.
Alternativer