69870 69870

LEGO® Education STEAM parken

295 deler

2 325,-Kampanjepris
3 410,-Ordinær pris
Varenr: 45024

STEAM-park er et stort og fantastisk byggesett fra LEGO. Byggesettet har tatt utgangspunkt i barnas naturlige nysgjerrighet og ønske om å skape, utforske og undersøke verdenen til naturfag, teknologi, kunst og matematikk gjennom kreativ lek.

Antall: ():
-+
7 på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Velkommen til STEAM parken!

Inspirer de minste til å samarbeide, bygge, leke og lære i en morsom STEAM-park, som er stappfull av dynamiske LEGO® DUPLO® karuseller.

STEAM-parken bygger på barnas naturlige nysgjerrighet og ønske om å skape, utforske og undersøke verdenen til naturfag, teknologi, kunst og matematikk (STEAM) gjennom kreativ lek. Mulighetene er uendelige idet du hjelper dem med å bygge en park med dynamiske karuseller, morsomme spill og scener ved bruk av spesielt utvalgte LEGO® DUPLO® klosser. Med dette settet utvikler barna forståelsen av tannhjul, bevegelse, måling og problemløsing.

Skal barnehagen delta i FIRST LEGO League Discovery, trenger dere dette settet. Vil du vite mer om dette prosjektet kan du lese mer og melde deg på: Påmelding Discovery 

STEAM parken inneholder:

• 295 LEGO® DUPLO® klosser inkludert tannhjul, spor, trinser, båter og figurer

• 8 dobbeltsidige byggeinspirasjonskort med 16 modeller som skal bygges

• Sklier, karuseller, gallerier og mye mer!

• 5 aktivitetskort for å inspirere til læring gjennom lek

Lærerveiledning med 6 ulike aktivitetspakker.

• Et utvalg av videoer som viser hvordan du bygger modellene

 

Læringsfokus:

Fokusere

I løpet av innledningsfasen stimulerer korte historier og diskusjoner barnas nysgjerrighet, samtidig som den forbereder dem for nye læringsopplevelser.

Bygge

I denne fasen deltar barna i praktiske byggeaktiviteter. Mens de bruker hendene til å lage modeller av mennesker, steder, objekter og strukturer, organiserer og lagrer hjernen ny informasjon knyttet til disse strukturene.

Refleksjon

Under denne fasen har barna mulighet til å reflektere over det de har gjort, og de snakker sammen og deler innsikt om det de har lært i løpet av byggefasen

Utvikle videre

Nye utfordringer i denne fasen bygger på begrepene og erfaringene barna har fått tidligere i aktiviteten. 

Læringsveiledningen og aktivitetene passer til flere fagområder i rammeplanen. Oversikt over aktivitetene finnes i eget skjema. Målene som er oppført mot slutten av hver leksjon kan brukes for å se om barna utvikler relevante ferdighetene eller ikke. 

 

Last ned leksjonsplaner for Steam Park

https://education.lego.com/en-us/products/coding-express-by-lego-education/45025#product

---