154919 154919 154919 154919

LEGO® Education BricQ Motion Prime

562 deler

2 340,-
Varenr: 45400

BricQ Motion Prime er en nytt undervisningsløsning fra LEGO® Education. Forstå de fysiske lovene i sport ved bruk av spesialdesignede LEGO-klosser, uten bruk av teknologi. Dette er Naturfagsundervisning med action!

 

Antall: ():
-+
1 På lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Med settene BricQ Motion lærer elevene fysikk ved hjelp av engasjerende og morsomme aktiviteter de kan kjenne seg igjen i. BricQ Motion klossene har spesielle LEGO-elementer som tannhjul, vektstenger, akslinger og trinser. Disse kan brukes til å blant annet til å bygge hinderløyper, vektstenger og ishockeymål.

 

Med BricQ Motion får elevene bruk for sin kunnskap om Newtons tre lover, og lære om kraft, bevegelse og balanse. De skal bygge og utvikle ulike løsninger, for eksempel å finne ut hva som skjer når to objekter kolliderer. 

Gjennom å bevise endring i bevegelsen til et objekt, basert på kraft og masse, skal klassen løse oppgaver innenfor ulike sportsgrener:

  • ishockey
  • skyvebilløp
  • dansing
  • hinderløp for hund
  • linedanser
  • stafett
  • seilbil

 

BricQ Motion Prime passer for undervisning på mellom - og ungdomstrinnet.

Alle oppgavene er enkle å komme i gang med. Settet leveres med utførlige byggeinstruksjoner, i tillegg til leksjonsplanene som du finner på  LEGO Education sine nettsider Settene kan fint brukes både til hjemmeundervisning eller som lekser, ved at man kjøper tilleggssett som elevene kan ha med seg hjem.

 

Prime har 564 deler, og passer for mellom- og ungdomstrinnet. Settet  har et stort utvalg av spesialelementer som tannhjul, hjul, baller, vekter, figurer og pneumatikk med mer. Fargekodede sorteringsbrett forenkler byggeprosessen og gjør oppryddningen enkel. 

www.legoeducation.com

 

Les mer om LEGO® Learning System>>

Tilbehør