Nordiskt papper er et svensk familieeid selskap som hadde sin begynnelse allerede på 1930-tallet. Deres store pasjon er papir og kartong, og de har et bredt utvalg av produkter. I en stadig mer digital verden er de fortsatt overbevist om at lidenskapen for praktisk kreativitet alltid vil være der, og ønsker å kunne tilby produkter til alles behov og fantasi. 
 

Tegne, male, trykke, brette, klippe, klistre...

- Vi har papir og kartong for alle formål.

"Vi tror at kreativitet kommer fra mangfold. Derfor kommer alle i NPA-teamet fra forskjellige steder. Vi hadde til og med en fugl blant våre ansatte på et tidspunkt. Uansett hvor forskjellige vi er, har vi alle én ting til felles: kjærligheten til det kreative."

VÅR KARTONG ER GRØNN UANSETT FARGE

Papiret vårt er laget av cellulosemasse med fibre av høyeste kvalitet og/eller med resirkulert fiber. Vi er FSC®-sertifisert og oppfyller skandinaviske krav til produksjon av giftfrie produkter til skoler. Det meste av vårt sortiment er også Svanemerket. 

 

For hvert tre vi bruker, sørger vi for at det plantes to nye. Derfor samarbeider vi kun med papirfabrikker som tilpasser seg denne strenge miljøpolitikken. Det forhindrer misbruk av ressurser, økosystemer og samfunn, og sikrer bærekraftig virksomhet for oss og en grønn fremtid for fremtidige generasjoner.