113345 113345

Viking BikeRunner

3-5 år

3 193,-
Varenr: 49000
En sparkesykkel er perfekt for de barna som skal ta steget fra trehjulssykkel til tohjulssykkel. L70 x B44 x H52 cm. Sittehøyde 35 cm. Vekt 7,3 kg.
Antall: ():
-+
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Viking - det populære valget

Vikingserien har et stort utvalg av sykler og leker for pedagogisk bruk. Utvalget dekker de fleste behov, og kvaliteten er uslåelig. Produktene gir barn lyst å utforske omgivelsene samtidig som de utfordrer og utvikler seg selv. Viking er laget med leke- og aktivitetsverdi i fokus. Hver enkelt modell er designet for barn med ulike nivåer av motoriske ferdigheter, og har som mål å gi glede og uviklingsmuligheter til alle.

 

Produktinfo

  • Værbestandig gummisete
  • Solide gummihåndtak
  • Effektiv rustbeskyttelse og slagfast pulverlakk som vil vare i mange år
  • Gummistopper for å sikre at barn ikke klemmer fingrene
  • Trygt design uten skarpe kanter. Sterke og stabile stålrør sikrer maksimal styrke
  • Feste til tilhenger
  • For- og bakhjul er utstyrt med industrikulelager
  • Eikefrie hjul med solide gummidekk

 

Sikkerhet og kvalitet
Winther er dansk design bygget med omsorg, der sikkerhet og kvalitet alltid settes først. En Winther-sykkel er et kvalitetsprodukt som involverer både ny teknologi og gammeldags håndverk. Med moderne produksjonsteknologi blir prisen rimeligere, men sikrer samtidig robuste og sikre sykler. Sveiseroboter sørger for jevn sveisekvalitet og holdbare rammer, og pulverlakken er sterk og rustbestandig.



Erfaring og ekspertise
Winther har svært erfarne og dyktige håndverkere som kompletterer den moderne teknologien perfekt, og gir den oppmerksomheten til detaljer som er nødvendig for å opprettholde produksjonskvaliteten. Selv de minste detaljene i hvert produkt blir studert for å sikre at syklene er ergonomisk korrekte, uten skarpe kanter.



Lang levetid
Winthers fokus er å utvikle sykler som har lang livssyklus. I barnehager og på skoler sjekker mange barn inn og ut hvert år, men Winther-sykler fortsetter å gi lekeglede år etter år. Syklene er laget av de beste materialene og riktig håndverk legges inn i alle ledd. Winther tilbyr også reservedeler for hele sortimentet, noe som forlenger syklenes levetid. Viking sykler har 5 års garanti på ramme og gaffel.

Tilbehør
Foringer/lagerhus til Winther hjul 2 stk
Kjøp
Varenr: 50507
165,-
Forhjul til Winther sparkesykkel Ø220 mm
Kjøp
Varenr: 50563
891,-
12
Sete til Viking sykkel
Kjøp
Varenr: 50580
258,-
15
Styreboltsett L12 cm
Kjøp
Varenr: 50593
191,-
20+
Styreboltforing 2 stk
Kjøp
Varenr: 901300-11
52,-
20+
Bakhjul til Winther sparkesykkel
Kjøp
Varenr: 50573
670,-
20+
Alternativer