61338 61338 61338

Circleline løpesykkel

3-5 år

2 490,-
Varenr: 55900
Denne sparkesykkelen er perfekt for litt større barn som skal ta steget fra trehjulssykkel til tohjulssykkel. L82 x B46 x H62,5 cm. Sittehøyde 34 cm. Vekt 7 kg.
Antall: ():
-+
Bestillingsvare (19 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Circleline - Sporty sykler og uteleker til barnehage og skole

Circleline er Winthers sporty utvalg av sykler og scootere for barnehage og skole. Serien er laget i et moderne design og kjennetegnes av sterk kvalitet som oppfyller alle gjeldende sikkerhetsstandarder på markedet. De ulike modellene gir mange muligheter til å stimulere motorikk, kreativitet og sosiale ferdigheter. Ved utformingen av Circleline var det viktig at syklene var enkle å montere. Og det er de! Hvert produkt kommer i kun to deler som skal settes sammen - så enkelt er det!

 

Produktinfo

  • Anatomisk sete laget av værbestandig polyetylan
  • Solide gummihåndtak
  • Ikke noen klemmefare. Innebygd styrebegrenser
  • Ramme, forgaffel og styre er fosfatert og pulverlakkert
  • Pedaler og eikeløse hjul laget av polypropylen med solid gummi
  • Flott design uten skarpe kanter. Sterke kraftige rør sikrer maksimal styrke

 

Sikkerhet og kvalitet
Winther er dansk design bygget med omsorg, der sikkerhet og kvalitet alltid settes først. En Winther-sykkel er et kvalitetsprodukt som involverer både ny teknologi og gammeldags håndverk. Med moderne produksjonsteknologi blir prisen rimeligere, men sikrer samtidig robuste og sikre sykler. Sveiseroboter sørger for jevn sveisekvalitet og holdbare rammer, og pulverlakken er sterk og rustbestandig.Erfaring og ekspertise
Winther har svært erfarne og dyktige håndverkere som kompletterer den moderne teknologien perfekt, og gir den oppmerksomheten til detaljer som er nødvendig for å opprettholde produksjonskvaliteten. Selv de minste detaljene i hvert produkt blir studert for å sikre at syklene er ergonomisk korrekte, uten skarpe kanter.Lang levetid
Winthers fokus er å utvikle sykler som har lang livssyklus. I barnehager og på skoler sjekker mange barn inn og ut hvert år, men Winther-sykler fortsetter å gi lekeglede år etter år. Syklene er laget av de beste materialene og riktig håndverk legges inn i alle ledd. Winther tilbyr også reservedeler for hele sortimentet, noe som forlenger syklenes levetid. Viking Circleline sykler har 3 års garanti på ramme og gaffel.

Tilbehør
Circleline styrebolt
Kjøp
Varenr: 950401
184,-
5
Circleline styreboltforing 2 stk
Kjøp
Varenr: 950404
86,-
8
Circleline håndtak Ø26 cm 2 stk
Kjøp
Varenr: 950403
110,-
10
Alternativer