295087

Tuva Time benk med rygg 2-seter

B103 x H45 cm

16 905,-
Varenr: 2753521

Benk i serien Tuva Time -  en serie med bord og sittemøbler som sammen inviterer til samhandling gjennom design! Laget av norsk saktevoksende furu, understell av varmgalvanisert stål. Møblene er tilpasset nordisk klima og har en livstidgaranti mot rust.

 

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Tuva Time er en serie utemøbler med kvalitetstid i fokus. Det karakteristiske timeglass-designet gir god plass til inn- og utstigning mellom benk og bord for både store og små. Gode og enkle forankringsmuligheter med klargjorte festepunkter gjør møblene sikre i alle miljøer.

 

 

Materiale: Norsk vannfast limtre i furu, stålunderstell

 

Norsk furu - levende farger

Over tid vil treverket blekes av vær og vind, fra en grønnlig brun farge til at treverket over tid vil gråne. Alt treverk er avrundet i kantene for fine og naturlige overganger. Dette eliminerer sjansene for å sette fast og ødelegge klær eller lignende.

 

Stål - varmgalvanisert

Alle stålunderstell varmgalvaniseres i korrosjonsklasse C5 for lang levetid. Egnet for svært korrosive miljø med høy fuktighet og aggressiv atmosfære. Alle understell lakkeres standard i Jotun Sahara Collection i RAL 7021, en svært slitesterk og Svanemerket miljølakk med fin struktur. Kan fåes i andra farger mot pristillegg. Kontakt oss for fargekart og informasjon.

 

Mål: B103 x H80 cm, sittehøyde 45 cm,sittedybde 41 cm

Vekt: 36 kg

 

Vedlikehold: Rengjøring av overflater gjøres enkelt med at produktet spyles med en hageslange under lavt trykk for å fjerne løse materialer. Det som eventuelt måtte sitte fast børstes lett løst for deretter å spyles vekk med vann. OBS! Ikke bruk fettløsende midler på overflatene, da dette vil løse opp oljen i treverket. Ofte vil vann være tilstrekkelig, men dersom det er behov for å bruke såpe, bruk en mild husvask.

 

 

 

 

 

 

Alternativer