109631 109631 109631

LEGO® Education Mennesker

44 deler

1 440,-Kampanjepris
1 980,-Ordinær pris
Varenr: 45030
LEGO®Education Mennesker - La barn utforske samfunn, kulturer og familie. 26 DUPLO figurer samt tilbehør som f.eks. hårbørste, kaffekanne, spade etc. Et flott sett for barn å utforske mange forskjellige familiescenarier, kulturer og forskjellige yrker for å diskutere roller og ansvar folk har i samfunnet.
Antall: ():
-+
20+ på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Med LEGO® Education Mennesker kan barnehagebarn utforske mange forskjellige roller og ansvar man har i familier, lokalsamfunn og kulturer. Dette settet med 44 deler inneholder 26 LEGO DUPLO® figurer, alt fra familiemedlemmer, som barn, foreldre og besteforeldre, til yrker som lege, politimann, kokk og lærer. Tilbehør som et kamera, hårbørste, gitar, koffert og en rullestol, oppmuntrer barna til å rollespille menneskebaserte scenarioer og snakke om kjønn, alder, relasjoner og hva som gjør folk annerledes.

Et Kom i gang-kort med 5 ideer for læring gjennom lek er også inkludert, for å hjelpe lærerne med å få mest mulig ut av aktivitetene.

 

Settet inneholder: 

  • 44 elementer, inkludert 26 LEGO® DUPLO® figurer som introduserer barnehagebarn for en rekke mennesker og yrker som utgjør familier,  relasjoner og samfunn. 
  • For å sette i gang barnas fantasi når de leker virkelighetsnære rollespill, inneholder det mye tilbehør, som en gitar, kamera, hårbørste og koffert.
  • En rullestol som passer til alle figurene, for enda flere rollespillmuligheter.      

Læringsfokus:

  • Fremme barnas sosiale, emosjonelle og samarbeidsferdigheter, samtidig som de utvikler forståelse for karakterer og relasjoner, lik- og ulikeheter mellom mennesker. 

 

 https://education.lego.com/en-us/products/people-by-lego-education/45030#product
Alternativer
LEGO® Education Min XL Verden 480 deler
Kjøp
25%
3 920,-
5 220,-
3