Møbler for lek!

Trigonor har levert møbler i en årrekke og har lang erfaring med å gi ­kloke råd ­angående inventar og romløsninger.

Vårt møbelsortiment spenner fra sofaer som er gode å sitte i via komplekse lekehjørner til mange serier med forskjellige reol- og skapløsninger. Og siden det spises, tegnes, læres, ­diskuteres, bygges og vaskes rundt, oppå og under alle våre bord og stoler tusenvis av ganger hver dag, har vi valgt å satse på møbler som er holdbare og av god kvalitet. Da slipper du å bytte, og du sparer både kostnader, tid og miljø. Let deg frem i vårt møbelsortiment – og skap fine rammer slik at brukerne av rommene får lyst til å bli værende i lang tid.  Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe!

NYHET!

Vi er stolte av å presentere Frigg møbelserie skapt for barnehagehverdagen. Frigg serien består av praktiske, stablebare møbler som tar lite plass når de ikke er i bruk. I tillegg har Frigg serien magiske lesehuler som barna elsker å oppholde seg i. Frigg serien kommer i en rekke flotte farger som lyser opp barnehagen.

 

Se hele serien

GARDEROBE

Garderoben er mer enn bare oppbevaring - den er barnehagens, skolens, kontorets eller hjemmets ansikt utad, og den skal gi lyst til å stoppe opp i innbydende omgivelser. En praktisk og oversiktlig garderobe gjør tilværelsen lettere begge veier, både for foreldre og de ansatte. 

Ståle burhylle
Velg
Fra 1 952,-
Ståle knaggrekke
Velg
Fra 922,-
Ståle luehylle
Velg
Fra 767,-
Ståle sittebenk
Velg
Fra 1 438,-
Ståle sittebenk med skohylle
Velg
Fra 1 345,-
Ståle skohylle
Velg
Fra 716,-
Ståle støvelknagg
Velg
Fra 1 076,-
Dal garderobedør B25 cm
Velg
878,-
Dal garderobe 25 cm pr. rom
Velg
Fra 2 359,-

Leker, bøker, puslespill, tegnesaker, hobbymateriell, Lego.... Lista er uendelig lang over alle tingene som skal oppbevares i skoler og barnehager. Og hva er viktig da? Jo, god oppbevaring som er praktisk og med smarte løsninger. Det må også passe godt inn i rommet og kan godt være litt lekent i designet. Hold det ryddig på avdelingen eller klasserommet med god oppbevaring.

Kubus reol åpen 15 mm
Velg
Fra 3 199,-
Kubus reol med bakvegg 15 mm
Velg
Fra 3 911,-
4
Skapdør kubus B38 X H36 cm
Velg
1 334,-

STOLER

Stoler er et av de viktigste møblene som finnes i barnehager og skoler, derfor er det viktig at disse er gode å sitte i, er trygge og ergonomsik riktige. Ikke minst at de er spesielbygget for å passe til barn! Vi har mange gode alternativer til store og små, i fint design og flotte farger. 

BORD

Mange av dagens viktigste aktiviteter skjer ved bordet i skolen og barnehagen. Det kan være lek, kreative aktiviteter, felles samlinger og måltider. Det er viktig at disse er tilpasset barnet og barnets behov, og at barnet sitter godt ved bordet. I tillegg må det være slitetserkt og tilpasset skolen og barnehagens behov og bruksområder. Derfor har vi samlet noen favoritter som er like fine å se på som de er praktiske og gode!

LEKEMØBLER

Her er et lite utvalg av våre favoritt-lekemøbler. Se så morsomme de er! Sklier, trapper, sensoriske elementer og flotte farger. La de minste barna utfolde seg fysisk i trygge innemiljøer. Her er det mye morsom lek som venter!

Educasa Bruno podiesett
Kjøp
37 934,-
Uni bord B70 x D38 x H40 cm
Kjøp
1 948,-
3
Uni benk B66 x D38 x H23 cm
Kjøp
1 679,-
6
Quadro putesett 4 deler
Kjøp
8 718,-
Sitteputer Ø35 cm, 20 stk
Kjøp
4 599,-
Quadro madrasser 5 delar
Kjøp
8 799,-
Liten sekkepute
Velg
1 746,-
Hvilemadrass L140 x B55 x H8 cm
Velg
Fra 1 455,-
Sitteputer Ø35 cm, 10 stk
Kjøp
2 312,-
Multi plattformer
Kjøp
9 021,-

TEPPER

Skap et trivelig lekemiljø ved å bruke tepper til å bryte opp! Deilige, myke og slitesterke leketepper i forskjellige farger. Materialene har høy slitestyrke og er motstandsdyktig mot smuss og fuktighet.

LAG AKTIVITETSLØYPER

Skli, klatre og gynge er bare noen muligheter barna kan gjøre. Løypene kan bygges på mange forkjelige måter og gir derfor ubegrenset med lekeglede. Aktivitetsløype fremmer de somatiske ferdighetene til barn bredt, og designet oppmuntrer til trening.