PROSESSEN & PROSJEKTET


Fra idé til ferdig lekeplass

Trigonor leverer mer enn bare produkter – vi tilbyr også totalentrepriser for komplette lekeplasser. Vi tar ansvar for hele prosessen – inkludert idéutvikling, prosjektering, montering og videre vedlikehold om ønskelig.

 

Trigonor er totalleverandør av lekemiljøer til entreprenører, parker, boretts­lag, skoler, barnehager, SFO og andre offentlige plasser.

 

• Vi har kompetanse og erfaring med planlegging, ­forarbeid, grunnarbeid og montering av alt fra enkle vipper til ­komplekse lekeparker.

  

 

  


Trigonor planla og leverte blant annet lekeparken på Kirketorget i Moss som åpnet 2016, i sam­arbeid med Moss kommune og In Situ landskaps­arkitekter.

SE VÅRE PROSJEKTER >

HVORFOR VELGE TRIGONOR?

Lekeplasser med høy lekeverdi

Lekeapparater med høy lekeverdi betyr at barn utfordres med tanke på alder og modenhet, og at apparatene er med på å fange deres interesse.

 

Kvalitet og sikkerhet på lekeplassen

Vi setter kvalitet og sikkerhet høyere enn noe annet. Derfor kan du som kunde være trygg på at alle våre produkter er vedlikeholdsfrie og godkjent etter europeisk standard EN 1176.

 

Erfaring og kunnskap

Hos vår hovedleverandør Ledon har de over 40 års erfaring med lekeapparater og lekeplasser. De har eksperter, som står klare til å hjelpe deg, på alle områder. Det betyr at du kan være sikker på å få den beste løsningen når du velger Trigonor.

 

Medarbeidere med kompetanse

Med oss på laget har vi 12 fulltidsansatte montører, to lekeplasskoordinatorer og vår egen designer, som alle har mange års erfaring med planlegging, montering og vedlikehold av lekeplasser.

 

Miljøvennlig lekeplass

Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift, og alle apparater i tre benytter kun FSC-sertifisert trevirke.

 

Lang garantitid

Inntil 20 års garanti på apparater av stål og polythylen (HDPE), og inntil 10 år på treverk. Les mer om våre garantier.

 

Smarte og holdbare materialer

Håndtak i nylon som fingre ikke fryser fast i, stålforsterkede tau og mutterskjulere som hindrer skader er noen av våre løsninger for å gi en trygg og god lekeplass. Les mer om våre materialer.

 

Trigonor tilbyr funksjonsettersyn av lekeplasser

Et funksjonsettersyn er et detaljert ettersyn som undersøker lekeplassutstyrets funksjon og stabilitet, særlig med hensyn til slitasje. Ettersynet bør gjennomføres med en til tre måneders mellomrom eller i henhold til produsentens anvisninger. Våre montører kommer gjerne på besøk og tar et funksjonsettersyn på dine lekeapparater! Les mer om funksjonsettersyn>

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.